*
Εναλλαγή περιήγησης
Αρχική
Εταιρία
Ιστορία
Διαδικασίες Παραγωγής
Σχεδιασμός Προϊόντων
Οι Αρχές μας
Πρώτες Ύλες
Περιορισμός Αλατιού
Πολιτική Πρόσθετων
Διασφάλιση Ποιότητας
Ασφάλεια και Υγιεινή στα Τρόφιμα
Προστασία του Περιβάλλοντος
Προϊόντα
Νέα
Επικοινωνία
Θέσεις Εργασίας
Σχεδιασμός Νέου Προϊόντος
Εδώ μπορείτε να ορίσετε πως θέλετε το προϊόν.
Γενικές Πληροφορίες
Ονομασία Προϊόντος (Προτεινόμενη / Υφιστάμενη)
Αφορά
*
Νέο Προϊόν
Υφιστάμενο Προϊόν
Γευστικός Προσανατολισμός
Εδώ προσπαθούμε να δώσουμε στοιχεία για το πως θέλουμε να είναι γευστικά το προϊόν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά
Επιθυμητά Συστατικά
Εισάγετε τα συστατικά που θέλετε χωρισμένα με κόμμα
ΜΗ επιθυμητά συστατικά
Εισάγετε τα συστατικά που θέλετε χωρισμένα με κόμμα
Γεύση
Εσωτερικά
Εξωτερικά
Υφή
Εσωτερικά
Εξωτερικά
Εμφάνιση
Εσωτερικά
Εξωτερικά
Διαστασιολογία
Εδώ προσδιορίζουμε το μέγεθος και σχήμα που θέλουμε να έχει το προϊόν
Βάρος Τεμαχίου
Διαστάσεις
Σχήμα
Στοιχεία Παραγωγής
Εδώ προσδιορίζουμε τον χαρακτήρα που θέλουμε να δώσουμε στο προϊόν, αναφορικά με τον τρόπο παραγωγής του.
Επιθυμητός Τρόπος Παραγωγής
Αυτοματοποιημένα
Χειροποίητα
Προσέγγιση Προϊόντος
Σύγχρονο. Ψιλοκομμένες Α' ύλες, πιο λεπτή υφή.
Παραδοσιακό. Χονδροκομμένες Α' ύλες πιο έντονη υφή.
Στοιχεία Τεχνολογίας Τροφίμων
Μη Επιτρεπόμενη Χρήση Προσθέτων
Χρωστικές
Συντηρητικά
Αντιοξειδωτικά
Φορείς
Γαλακτωματοποιητές
Γαλακτωματοποιητικά Άλατα
Πυκνωτικά Μέσα
Πηκτωματογόνοι Παράγοντες
Σταθεροποιητές
Ενισχυτικά Γεύσης
Οξέα
Ρυθμιστές Οξύτητας
Αντισυσσωματοποιητικοί Παράγοντες
Τροποποιημένα Άμυλα
Γλυκαντικά
Διογκωτικοί Παράγοντες
Συμπλοκοποιητές
Μη επιτρεπόμενη παρουσία Αλλεργιογόνων
Δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, δηλαδή: σιτάρι, σίκαλη, κριθάρι, βρώμη, όλυρα, σιτηρό kamut ή υβριδικές ποικιλίες τους, και π
Καρκινοειδή και προϊόντα με βάση τα καρκινοειδή
Αυγά και προϊόντα με βάση τα αυγά
Ψάρια και προϊόντα με βάση τα ψάρια, εκτός από
Αραχίδες (αράπικα φιστίκια) και προϊόντα με βάση τις αραχίδες
Σόγια και προϊόντα με βάση τη σόγια
Γάλα και προϊόντα με βάση το γάλα (συμπεριλαμβανομένης της λακτόζης)
Καρποί με κέλυφος, δηλαδή: αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια, καρύδια κάσιους, καρύδια πεκάν, καρύδια Βραζιλίας, φυστίκια, καρύδια μ
Σέλινο και προϊόντα με βάση το σέλινο
Σινάπι και προϊόντα με βάση το σινάπι
Σπόροι σησαμιού και προϊόντα με βάση τους σπόρους σησαμιού
Το διοξείδιο του θείου και οι θειώδεις ενώσεις
Λούπινο και προϊόντα με βάση το λούπινο
Μαλάκια και προϊόντα με βάση τα μαλάκια
Συσκευασία
Στοιχεία που προσδιορίζουν το είδος και την εμφάνιση της συσκευασίας
Καθαρό Βάρος / συσκευασία
Αριθμός τεμαχίων / συσκευασία
Μονάδα Μέτρησης Συσκεασίας
Πρώτο Επίπεδο Συσκευασίας
Δεύτερο Επίπεδο Συσκευασίας
Υλικό Συσκευασίας
Πρώτο Επίπεδο Συσκευασίας
Δεύτερο Επίπεδο Συσκευασίας
Μέγεθος (Διαστάσεις Συσκευασίας)
Πρώτο Επίπεδο Συσκευασίας
Δεύτερο Επίπεδο Συσκευασίας
Πάχος
Πρώτο Επίπεδο Συσκευασίας
Δεύτερο Επίπεδο Συσκευασίας
Βάρος
Πρώτο Επίπεδο Συσκευασίας
Δεύτερο Επίπεδο Συσκευασίας
Σχήμα
Πρώτο Επίπεδο Συσκευασίας
Δεύτερο Επίπεδο Συσκευασίας
Εκτύπωση / Χρώματα
Πρώτο Επίπεδο Συσκευασίας
Δεύτερο Επίπεδο Συσκευασίας
Γλώσσες Επισήμανσης
Ελληνικά
Αγγλικά
Ιταλικά
Γερμανικά
Barcodes
EAN3
EAN8
UPC
GS1-128
ITF-14
Target Groups
Στοιχεία που προσδιορίζουν το κοινό που απευθύνεται το προϊόν
Αγορά
Χονδρική
Λιανική
Εύρος ηλικίας
από:
μέχρι:
Διατροφικές Ομάδες
Για τη διάρκεια Νηστείας
Για χορτοφάγους (Lacto-ovo)
Για αυστηρούς χορτοφάγους (vegans)
Halal
Kosher
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Χωρίς Γλουτένη
Στοιχεία Επιλογής
Στοιχεία συνδεόμενα με το προϊόν που αποτελούν κριτήρια επιλογής
Εύρος Τιμής ανά Μονάδα Μέτρησης
Ελάχιστη:
Μέγιστη:
Κύριο Κριτήριο Επιλογής
Κόστος
Γευστικότητα
Συσκευασία
Σχέση Γευστικότητας/Κόστους
Branding
Tanisfood Branded
White Label
Private Label
Καθεστώς Παραγωγής
Ελεύθερο
Αποκλειστικότητα
Σχόλια
Άλλες απαιτήσεις ή σχόλια που δεν μπορούν να συμπεριληφθούν παραπάνω
Άλλες Απαιτήσεις
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο. Διαβάστε σχετικά την
πολιτική απορρήτου
. Για να απενεργοποιήσετε τα cookies, ρυθμίσετε κατάλληλα τον browser σας. Εάν συνεχίσετε τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε αυτούς τους όρους.
OK